Zomerkade: save the date

Zomerkade komt er weer aan! Zet vast in je agenda: 30, 31 augustus & 1 september. Drie dagen lang is de kade van de Coolhaven weer het toneel van inspirerende voorstellingen, muziek en uitstekend eten & drinken.

Zomerkade toont een mix van korte en langere voorstellingen van gerenommeerde en beginnende makers op bijzondere locaties.

In deze vierde editie o.a. een schijnbaar romantische opera op verschillende plekken langs de kade, het verhaal van architect Herman Haan die zijn hart verpandde aan de Afrikaanse Dogan, een gigantische houtje-touwtje-machine die muziek maakt als iedereen meehelpt, een korte voorstelling over nergens helemaal thuis zijn, de spraakmakende theaterhit Holy F voor iedereen die wil weten hoe het ook alweer zat met het feminisme en een korte opera over de te jong gestorven celliste Jacqueline Dupré.

Een evenement van OT rotterdam i.s.m. Evermore, KookstudioMix en Ziegler|Branderhorst, met financiële support van o.a. de gemeente Rotterdam, het Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, Stichting Bevordering van Volkskracht en Elise Mathilde Stichting.

Hou onze facebookpagina in de gaten voor de line-up en start van de online kaartverkoop of schrijf je in voor de nieuwsbrief van OT rotterdam (zie homepage, knop linksboven)