STILL ALIVE/ LESS KICKING (dansperformance) op 28 oktober nog één keer bij Evermore/KookstudioMix

inclusief 3-gangenmenu en Meet&Greet met Piet Rogie en Marieke Den Dulk. Een oudere man kijkt uit over het water van de Coolhaven. In gedachten keert hij terug naar een tijd vol toekomstdromen en beleeft hij een weerzien met zijn vrouw en zijn dochtertje.

Sommige pareltjes blijven voor altijd in ons geheugen gegrift, zoals Still Alive/Less Kicking, gedanst door Piet Rogie, Marieke den Dulk en Senne. Over een oudere man die in gedachten terugkijkt op zijn leven. Goed nieuws voor iedereen die dit juweeltje heeft gemist tijdens Zomerkade: vrijdag 28 oktober wordt de maandelijkse bistrotafel van KookstudioMix gecombineerd met Still Alive/Less Kicking en een Meet&Greet met de dansers. De voorstelling en maaltijd vinden plaats te midden van een expositie van werk van Piet Rogie. Hou onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie over aanvangstijd, prijs en menu. Reserveer hier.

Piet Rogie is een Rotterdams multitalent. Hij is danser, choreograaf en beeldend kunstenaar. Hij studeerde aan de Koninklijke Balletschool te Antwerpen en de Academie voor Schone Kunsten in Gent. Voor zijn werk ontving hij de VSCD Choreografieprijs en de Prins Bernhard Fonds Theater Prijs.

idee en eindregie: Mirjam Koen│choreografie: Piet Rogie│dans: Piet Rogie, Marieke den Dulk en Senne
datum: vr 28 oktober │tijd: 19.00│duur: 30 min│op locatie bij Evermore thee/ koffie / chocola & KookstudioMix Coolhaven 158A, Rotterdam│prijs: € 35,– (prijs is inclusief maaltijd)