DRIJFVEREN & GAST VAN DE DAG

Na How to manage telkens ‘de gast van de dag’. Op de première gaf Jos Verveen – D66 politicus en auteur van de bestseller Bullshitmanagement – het advies: investeer in drijfveren. Een mooie conclusie, want dat is precies wat OT rotterdam doet: vanuit passie en betrokkenheid bij mens en maatschappij voorstellingen maken die beroeren. Omdat wij geloven in de waarde van de kunst.

How to manage t/m 1 december bij OT rotterdam

 

GAST VAN DE DAG ZATERDAG 19 NOVEMBER

Jos Verveen
Maatschappelijk ondernemer. Oprichter Eisvrij, medeoprichter Keesie en Stadslog. Auteur Bullshit Management. D66-raadslid in Rotterdam en spreker bij Speakers Academy. Vijftien jaar ervaring met het in de markt zetten van maatschappelijke thema’s, producten, diensten en organisaties.

 

GAST VAN DE DAG WOENSDAG 23 NOVEMBER

Real van Schie
Management consultant en directeur van Young Colfield, dat ten doel heeft het talent van jonge professionals te ontwikkelen en hen te laten ervaren waar hun kracht ligt. Real van Schie studeerde aan de Universiteit van Utrecht en is de zoon van Jan van Schie.
Jan van Schie
Manager Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond. Jan van Schie was voorheen clustermanager bij GGZ Delfland, en werkte als maatschappelijk werkerbij Stichting Humanitas. Jan van Schie studeerde aan de Universiteit van Tilburg.

 

GAST VAN DE DAG DONDERDAG 24 NOVEMBER 

Joost van Gils
Operationeel manager ss Rotterdam. Hij is directeur van het cluster Cultuur & Samenleving en Internationalisering. Van Gils noemt zichzelf een manager met aandacht voor het menselijke. Van Gils studeerde rechten aan de Universiteit van Tilburg.

 

GAST VAN DE DAG VRIJDAG 25 NOVEMBER

Margot Zoeteman
Eigenaar van adviesbureau ZET. Was verbonden aan De Baak en het Helen Dowling Instituut. Margot Zoeteman studeerde psychologie aan de Universiteit van Utrecht

 

GAST VAN DE DAG ZATERDAG 26 NOVEMBER

Taco Ketelaar
Bridging creativity, marketing and business. Managemenentconsulting. Taco Ketelaar was directeur van de Belgische tv zender BlazHoffski en, mede oprichter van 2waytraffic NV en was verantwoordelijk voor de afdeling amusement en reality bij de Duitse tv zender SAT1. Daarvoor werkte hij 14 jaar in verschillende managementposities bij Endemol Producties. Taco Ketelaar studeerde aan de Harvard Business School.

 

GAST VAN DE DAG ZONDAG 27 NOVEMBER

Petter van Raalte
Petter van Raalte is freelance organisatie adviseur te Rotterdam. Tot voor kort was hij interim manager bij Villa Zebra en daarvoor zette hij zich met hart en ziel in voor het behoud van theater- en filmhuis De Gouvernestraat. Momenteel is hij verbonden aan Kennis Centrum Rotterdam. Ook is hij zakelijk leider van Who’s afraid of Charlie Stevens van (voormalig OT) actrice en theatermaker Romana Vrede. Petter van Raalte studeerde aan de Ersamus Universiteit.

 

GAST VAN DE DAG WOENSDAG 30 NOVEMBER

Jeroen Busscher
Jeroen Busscher is consultant organisatiecultuur, spreker, strateeg cultuurverandering en schrijver van 12 managementboeken o.a. Turbomanagment en Pimp je afdeling. Hij begon als beeldend kunstenaar en theatermaker en gaf daarna tien jaar lang leiding aan Malgil, het bekende, prijswinnende adviesbureau voor organisatiecultuur. Hij studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie en de Universiteit van Utrecht.

 

GAST VAN DE DAG DONDERDAG 1 DECEMBER

Dette Glashouwer
Dette Glashouwer is actrice en theatermaker. Nadat haar mimetheatergroep Suver Nuver geen subsidie meer kreeg, is zij zich met veel succes voorstellingen gaan maken over de wereld van het geld. Momenteel is zij op zoek naar een manager die haar introduceert in de wereld van het bankwezen.

 

Klik hier om te reserveren voor How to manage.