De draad weer opgepakt

Met de voorstelling Zwartkijker hebben we de draad weer opgepakt. Met voldoening kijken we terug op een intensieve periode van repeteren, promoten, ontwerpen, uitvoeren, organiseren en spelen van deze productie. Zwartkijker kon verwezenlijkt worden door een bijdrage van drie fondsen, de steun van coproducent Werkplaats Walhalla en in het bijzonder door de belangeloze medewerking van vrienden en collega’s. Het gaf ons moed om ons op een nieuw avontuur te storten.

Inmiddels zijn op de Coolhaven de repetities gestart voor Caffè sospeso. Deze muziektheaterproductie is een vervolg op de samenwerking tussen OT rotterdam en Cello Sonate Nederland, waarmee we de ‘cello opera’ We’ll never let you down maakten en die uitkwam op Cello Biënnale 2020. Caffè sospeso beleeft zijn première in het O. Festival en vormt tevens de aanleiding voor een uitgebreid locatieproject dat zich eind augustus afspeelt op en rond de kade van Coolhaven.

In Dakloos aan de kade spelen we Caffè sospeso als locatievoorstelling onder de Pieter de Hoochbrug. Het publiek kan tekst en muziek volgen via koptelefoons. Daarnaast is er een uitgebreid programma rondom het thema dakloosheid met documentaires, films, gesprekken en een expositie. Dakloos aan de kade vindt plaats van 15 t/m 20 augustus.