THE TRANSFORMERS – Dakloos aan de kade (2023)

The Transformers is een Rotterdamse band waarin professionele muzikanten samenwerken met mensen die ervaring hebben met dak- en thuisloosheid. Ze brengen de verborgen verhalen van de stad tot leven in nieuwe muziek die net zo bruisend en veelzijdig is als de stad zelf. Eerlijk, pakkend en levenslustig: of het nou een ode is aan de Maas, een roep om vrijheid of dat het gaat over je voelen als een migrantenvogel. Poëzie, pop, spoken word, improvisatie, wereldse grooves; allerlei stijlen en genres komen samen in een swingend geheel. De ervaring met dak- of thuisloosheid van sommige bandleden wordt in deze band getransformeerd tot muziek die recht uit het hart komt.

The Transformers treedt op in muziekpodium Grounds , om de hoek van OT rotterdam, na afloop van de muziektheatervoorstelling Caffè sospeso onder de Pieter de Hoochbrug.

let op: speciale aanbieding!

Je kunt een combiticket bestellen voor € 25 waarbij je zowel toegang hebt tot Caffè sospeso op dag en tijdstip naar keuze als tot het optreden van The Transformers op zondag 20 augustus. Voor het bestellen van een combiticket: ga naar de speellijst van Caffè sospeso.

duur: 60 minuten
tickets: € 12,50 | donatieticket € 12,50
locatie: Grounds, Pieter de Hoochweg 125. Voor kaartverkoop via Grounds klik hier

Koop één of meer donatietickets en via de Rotterdamse opvanglocaties maken we een bezoek aan Dakloos aan de kade voor (ex)daklozen mogelijk!

openingstijden kassa Grounds vanaf een half uur voor aanvang: 16.30 – 17.00

Tickets voor alle programmaonderdelen van Dakloos aan de kade  (inclusief combinatie- en donatietickets) : klik hier

Dit optreden maakt onderdeel uit van Dakloos aan de kade

speellijst

 • datum

  tijd

  locatie

  plaats

 • 20/8 The Transformers

  17.00

  Grounds

  Rotterdam