STUDIO WERK IN UITVOERING (2019)

17, 18 en 19 mei 2019 toont OT rotterdam het eindresultaat van de Studio Werk in Uitvoering. Een wervelende montage van ontroerende, stoere, grappige, heftige en filosofische acts over de betekenis van werk. Zeven professionele acteurs/theatermakers graven in hun ziel, gaan de wijde wereld in en neuzen in boeken om hun prangende vragen over werk theatraal te onderzoeken.

De Studio’s van OT rotterdam staan in een lange traditie die zijn oorsprong vindt in het voormalig Onafhankelijk Toneel. Het doel van een Studio is het maken van een presentatie met een laboratoriumachtig karakter. De deelnemers werken drie weken op basis van opdrachten aan korte scènes en acts, uitmondend in presentaties. De artistieke eindverantwoordelijkheid ligt bij Mirjam Koen. Mirjam Koen ontving in 2017 de ACT-Award voor haar bijdrage aan talentontwikkeling en diversiteit in het theater. De Studio’s werden hierbij expliciet genoemd als zeer waardevol voor de ontwikkeling van beginnende én ervaren spelers en makers.

makers/spelers Cora Burggraaf, Marijn Claes, Diewertje Dir, Kirsten van den Hoorn, Bart Klop, Judy Lijdsman, Stella van den Sigtenhorst montage en coaching Mirjam Koen research Dora Timmers techniek Charlotte de Bruijn, Gerrit Timmers Studio Werk in Uitvoering komt mede tot stand met subsidie van de Gemeente Rotterdam

Na afloop een gesprek met de gast-van-de-dag: Revka Bijl (vr), Dick Wittenberg (za), Marguerite van den Berg (zo)

locatie OT rotterdam, Coolhaven 98A Rotterdam
online kaartverkoop klik op de locatie in de speellijst.
Is de voorstelling uitverkocht? Check af en toe of er weer kaarten zijn!

Let op: na aanvang géén toegang.

 

speellijst