Mensenpraat met workshop voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs

In OT rotterdam speelt van 28 januari t/m 14 februari 2016 Mensenpraat als vrije voorstelling en als schoolvoorstelling voor groep 7 en 8 van het basisonderwijs. De schoolvoorstellingen worden voorafgegaan door een workshop die gegeven wordt door regisseur Els van der Jagt en de acteurs Rienus Krul en Hok Tan.

Tijdens de workshops maken de leerlingen kennis met Armando als kunstenaar en in het bijzonder met zijn teksten. Zijn teksten gaan over alledaagse dingen en over grootse dingen, zijn humor, zijn ernst en zijn onverwachte wendingen. Leerlingen gaan zelf teksten schrijven met als centrale vraag: Welke woorden gebruik je om te spreken en hoe komen ze over? Communiceer je meer non-verbaal of verbaal? Ze presenteren hun teksten aan elkaar en bezoeken vervolgens de voorstelling. Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek.

Mensenpraat is ook zeer geschikt voor jongeren uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Heb je interesse in een workshop in combinatie met voorstellingsbezoek? Neem dan contact op met ons op via info@ot-rotterdam.nl

Deze voorstelling is tot stand gekomen als een productie van het O.T. Theater (zie onze voorgeschiedenis) waar Els van der Jagt vele educatieprojecten en een aantal regies verzorgde.

regie: Els van der Jagt | spel: Rienus Krul en Hok Tan | decor: Huub Laurens